Takaisin
Teknotapahtuma Unruled Indoor Weekender saapuu Tiivistämölle 11.–12.11.

Parin vuoden pandemia-ajan jälkeen Suvilahden tiloissa järjestetään taas aktiivisesti erilaisia musiikkitapahtumia. Marraskuun toisena viikonloppuna hellitään elektronisen musiikin ystäviä, kun Unruled Indoor Weekender saapuu Tiviistämölle. 

 

Suvilahden Tiivistämö muuttuu välkkyvien valojen tyyssijaksi 11.–12. marraskuuta, kun tiloissa järjestetään kaksipäiväinen Unruled Indoor Weekender -teknofestivaali. Festivaali rantautuu vuonna 2022 ensimmäistä kertaa Suomeen ja tuo Suvilahteen sekä ulkomaisia että suomalaisia artisteja.

Kaksi päivää teknoa Suvilahden urbaanissa ympäristössä

Unruled Indoor Weekender perustuu hollantilaiseen konseptiin, jonka puitteissa on järjestetty aikaisemmin tapahtumia muissa maissa. Tapahtumanjärjestäjä on Unruled Events, joka on asettunut Suomeen hiljattain. Yhtiön perustajat Silvani Taus ja Remon Verhoeve kiersivät pandemian aikana ympäri Eurooppaa tarkoituksenaan kehittää Unruled-konseptia. Tuolloin toteutettu yhteistyö Helsingin kanssa tuotti hedelmää ja yhtiö etsi itselleen Helsingistä pysyvämpää kotia.

Suvilahti valikoitui loistavaksi sijainniksi Unruled-tapahtumille. ”Suvilahti on tunnetusti upeaa aluetta, ja Tiivistämö sopi meille tapahtumapaikkana täydellisesti”, kertoo Anastasija Issaeva, Unruled Eventsin tapahtumatuottaja, resident DJ ja yksi viikonlopun artisteista.

Hän huomauttaa, että ennen pandemiaa Tiivistämöllä järjestettiin valtavasti elektronisen musiikin konsertteja. ”On hienoa, että live-tapahtumat ovat taas tulleet jäädäkseen ja pääsemme nauttimaan elektronisesta musiikista Suvilahden taiteellisessa ympäristössä.”

 

”On hienoa, että live-tapahtumat ovat taas tulleet jäädäkseen.”

– Unruled Eventsin resident DJ ja perustajajäsen Anastasija Issaeva 

 

Unruled Eventsin perustajajäsenet Silvani Taus, Remon Verhoeve ja Anastasija Issaeva. © Unruled Events

 

Elektronisen musiikin suuria nimiä

Festivaali tuo yhteen elektronisen musiikin suurimpia nimiä eri puolilta maailmaa. Tiivistämöllä nähdään 14 artistia kuudesta eri maasta, ja mukana on jopa seitsemän esiintyjää Suomesta.

Tämän vuoden esiintyjiin lukeutuvat Juliet Fox, Oskar L ja Ronnie Spiteri. Suomalaisia nimiä ovat esimerkiksi Orion, Milla Lehto ja Martin K4rma.

 ”Olemme erittäin innoissamme tämän vuoden ohjelmasta”, Issaeva sanoo.

 

Lue lisää Unruled Indoor Weekender -tapahtumasta ja osta liput täältä. Tiivistämö sijaitsee osoitteessa Kaasutehtaankatu 1. Ovet ovat auki perjantaina ja lauantaina klo 21–04.