Takaisin
Tapahtumia Suvilahdessa kesällä 2023

Festivaalit ja muut tapahtumat valtaavat jälleen Suvilahden kesällä 2023.

 

KESÄKUU

 

Uusi Radio Nova Festivaali saapuu Energiakentälle 16.–17.6.

Uusi kansainvälinen musiikkitapahtuma Radio Nova Festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa. Kaksipäiväinen festivaali saapuu Suvilahden Energiakentälle 16.–17.6. yli 35 artistin voimin. Ulkomaisiin tähtiin lukeutuvat muun muassa Adam Lambert ja Anastacia, kotimaisiin esimerkiksi The Rasmus ja Elastinen.

Päiväkohtaiset ja koko festivaalin liput löytyvät täältä

 

Tuska 2023 -festivaali raskaan musiikin ystäville 30.6.–2.7.

Kesä-heinäkuun vaihteessa hevimusiikin ystävät pääsevät jälleen nauttimaan Tuska 2023 -festivaalista Suvilahdessa. Kesäkuun viimeiselle viikonlopulle sijoittuva kolmipäiväinen festivaalin päänimiä ovat muun muassa ruotsalainen Ghost, Suomen tunnetuin rock-nimi Ville Valo sekä ranskalainen Gojira

Ajantasaiset tiedot lippujen saatavuudesta ja myyjistä löytyvät täältä.

 

Tuska-festivaalia juhlittiin pitkän tauon jälkeen vuonna 2022. Kuva: Jan Trygg

 

HEINÄKUU

 

Little Italy Festival juhlistaa italialaista kulttuuria 21.–23.7. 

Suvilahti täyttyy italialaisen kulttuurin riemujuhlasta, kun Little Italy Festival tuo Energiakentälle laajan valikoiman ruokaa, juomaa ja musiikkia Italiasta. Koko perheen ohjelma sisältää I Love Italian food -työpajan ruoanvalmistukseen työpajan ja italialaista karaokea. Ohjelmasta löytävät mieleisiä aktiviteetteja niin aikuiset kuin lapsetkin.

Päiväkohtaiset tai koko festivaalin liput voi ostaa täältä.

 

Jytäkesä Go-Go 2023 jyrää Energiakentällä 28.–29.7.

Jytäkesä Go-Go -rockfestivaali saapuu toista kertaa Suvilahdeen 28.–29.7. Kaksipäiväinen tapahtuma kattaa yli kolmenkymmenen artistin verran muun muassa rockia, punkia, hip hopia ja free jazzia. Festivaali on jaettu neljään lavaan, joista kaksi on ulkotiloissa ja kaksi sisällä. Pääesiintyjiä ovat esimerkiksi australialainen Wolfmother ja suomalainen Notkea Rotta Allstars

Liput ostettavissa täältä sekä ovelta.

 

ELOKUU

 

Flow Festival 2023 viimeistä kertaa Suvilahdessa 11.–13.8.

Yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, Flow Festival, saapuu viimeistä kertaa Suvilahteen kesällä 2023. Elokuun toisena viikonloppuna Suvilahden teollinen alue täyttyy kotimaisisten sekä kansainvälisten artistien musiikkiesityksistä, ruoka- ja juomakojuista sekä taideohjelmasta. Vuoden 2023 vetonauloja ovat muun muassa Lorde, Blur ja Paperi T. Kokonaisuudessaan festivaalin artistikattaus sisältää noin 150 esiintyjää. 

Lipunmyynti ja päivittyvät lipputiedot ovat saatavilla täältä

 

Flow Festival sijoittuu viimeistä kertaa Suvilahteen vuonna 2023. Kuva: Petri Anttila / Flow Festival

 

UrbanHEL geokätköilyn harrastajille Kattilahallissa 26.8.

Kattilahalli muuntuu geokätköilyn turvasatamaksi 26.8., kun alan harrastajat kokoontuvat saman katon alle geokätköilemään UrbanHEL-tapahtuman ajaksi. Tapahtuma-alueelle ja sen ympäristöön tulee etsittäväksi Adventure Lab- seikkailuita, ja lisäksi alueella on ruoka- ja juomakojuja. Tapahtumassa voi myös selata myyntikojujen tarjontaa ja ostaa erilaisia geokätköilytuotteita. Osallistujia on tiedossa eri puolilta maailmaa.  

UrbanHEL on avoinna 10–18. Vapaa pääsy.

 

Lue lisää Suvilahden tapahtumista.