Takaisin
Rediin avattu uusi Food Port -ravintolamaailma

Redissä on avattu uusi ravintolamaailma täydentämään keskuksen olemassa olevaa ruokatarjontaa. Uuden Food Port -kokonaisuuden ensimmäisen vaiheen ravintoloissa keskitytään erityisesti street food -ruokaan.

 

Kauppakeskus Redin ravintolatarjontaa on täydennetty marraskuussa uudella Food Port -ravintolamaailmalla. Ensimmäisessä kerroksessa katutasossa sijaitseva kokonaisuus kattaa 11 ravintolaa.

Ravintolamaailma vastaa kasvavan Kalasataman tarpeisiin ja Redin suuriin kävijämääriin. Mukana on sekä muualta tuttuja nimiä että uudempia tuttavuuksia.

”Food Port on ison kolmivuotisen kehitysprojektimme huipentuma, ja on hienoa saada vihdoin näyttää suurelle yleisölle, mitä kaikkea olemme suunnitelleet. Kalasataman alue kehittyy voimakkaasti, joten on mahtavaa päästä vastaamaan kasvavaan palveluiden kysyntään”, kertoo Anne Simonen, Redin Senior Leasing Manager.

Taustalla vastuullisuusajattelu

Food Portin suunnittelun taustalla on kauppakeskukselle myönnetty LEED Platinum -vastuullisuussertifikaatti ja sen asettamat kriteerit. Rakentamisessa on esimerkiksi hyödynnetty mahdollisimman paljon jo olemassa olevia rakenteita, ja ympäristöystävälliset tekijät ovat ohjanneet sisustusvalintoja.

500-paikkaisen Food Port -nimisen kokonaisuuden ravintoloissa aasialaiset maut ovat vahvasti edustettuna, mutta mukana on myös perinteisempiä makuja.

 

”Kalasataman alue kehittyy voimakkaasti, ja on mahtavaa päästä vastaamaan kasvavaan palveluiden kysyntään.”

– Anne Simonen, Redin Senior Leasing Manager

 

Aasialaista puolta edustavat esimerkiksi kiinalaista street foodia tarjoava Crazy Bing, ramenkeittoihin ja nuudeleihin panostava Momotoko ja aasialaiseen fuusioruokaan erikoistuva Oppa Korean BBQ. Myös Espresso House avasi ovensa tiloihin – ketjulla on myös kahvila toisessa kerroksessa.

Laadukasta ravintolatarjontaa erilaisiin tarpeisiin

Ravintolamaailma saa keväällä 2024 jatkoa, kun sijaintiin avataan noin kahdeksan uutta ravintolaa. Tuolloin kattaus painottuu erityisesti illallisravintoloihin, jotka olisivat Redin tavoitteen mukaan auki myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. 

Food Portiin sijoitetaan myös lapsiperheiden tarpeisiin soveltuva Skidi Port, jonka keskiössä on karuselli. 

”Odotamme Food Portilta paljon ja uskomme, että siitä kasvaa vielä poikkeuksellisen kiinnostava ja kunnianhimoinen ruokasatama, joka houkuttelee vierailemaan kauempaakin”, Simonen toteaa.