Takaisin
Asunto Oy Helsingin Takila
Taloyhtiön esittely

Asunto Oy Helsingin Takila kuuluu Sompasaareen pohjoispäässä sijaitsevaan Kristina Lovisa merenrantakortteliin. Takila sijoittuu Loviseholmin kujan ja Kapteeni Sundmanin kadun kulmaukseen.

Takilassa on yhteensä 39 tekniikaltaan korkeatasoisia asuntoja; kaksioita, kolmioita, neliöitä sekä parvellisia loft-asuntoja. Kaikissa asunnoissa on isot ikkunat, ja monissa myös oma lasitettu parveke tai terassi. Asunnoissa on huonekohtainen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys ja kesäinen ihanasti viilentävä lattiaviilennys. Omaa sähkön ja veden kulutusta voi seurata reaaliajassa mobiilisovelluksella.

Talon kuudennessa kerroksessa on yhteiset saunatilat ja avara kattoterassi sekä kerhotilat. Lisäksi taloyhtiöllä on kolme lastenvaunu-/ulkovälinevarastoa, pesula- ja kuivaushuone, irtaimistovarastot ja varaukset kylmäeteisille. Jätteet kerätään ekologisesti imuputkea pitkin kierrätettäväksi ja energiantuotantoon.

Viihtyisän sisäpihan alla on taloyhtiön autotalli sisältäen 17 autopaikkaa ja yhden moottoripyöräpaikan. Piha-alue on yhteiskäytössä korttelin kolmen muun asuntoyhtiön kanssa. Lisäksi pihaa voivat käyttää alueen muiden yhtiöiden asukkaat. Pihan kunnossapidosta ja huollosta vastaa Kalasataman Palvelu 2 Oy.

Taloyhtiön tiedot
Nimi:
Asunto Oy Helsingin Takila
Kutsumanimi:
Takila
Osoite:
Kapteeni Sundmanin katu 3, 00540 Helsinki
Rakennuttaja:
YIT Suomi Oy
Rakentaja:
YIT Suomi Oy
Omistaja:
Yksittäiset osakkeenomistajat
Myyjä:
YIT Suomi Oy
Asuntojen määrä:
39
Korttelin nimi:
Kristina Lovisa