Takaisin
Yritykset Kalasataman alueella: Debut Music School

Kalasatamaan helmikuussa 2024 muuttanut Debut Music School tarjoaa musiikkiopetusta kaikenikäisille ja -tasoisille. Angelina Andreichikin perustama musiikkikoulussa toteutetaan pianonsoiton yksityis- ja ryhmäopetusta sekä musiikin kokeisiin valmistamista. Opetusta on tarjolla suomeksi, englanniksi ja venäjäksi sekä paikan päällä että virtuaalisesti.

 

Miten ja milloin yritys on saanut alkunsa? 

Debut Music Schoolin tarina alkoi neljä vuotta sitten Jyväskylässä. Olen työskennellyt pianonsoiton opettajana kansainvälisesti yli 18 vuotta, Suomen lisäksi Venäjällä ja Kiinassa, ja esiintynyt 27 vuoden ajan. Lisäksi olen kilpaillut kansainvälisesti esittävien taiteiden kilpailuissa. Oppilaita minulla on ollut urani aikana yli 200. Intohimoni musiikkia kohtaan ulottuu haluun jakaa taitojani muillekin – siksi päätin perustaa musiikkikoulun.

Uskon opettamisessa tietoiseen lähestymistapaan, jolloin oppilas voi lopulta itsenäisesti seurata nuotteja ja työstää kappaleita. Jokaiselle oppilaalle luodaan henkilökohtainen ohjelma, jossa myös huomioidaan heidän omat toiveensa.

 

Millainen Kalasatama on yrityksen kannalta sijaintina?

Kun muutimme Helsinkiin mieheni kanssa, Kalasatama osoittautui inspiroivaksi alueeksi ja ideaaliksi sijainniksi myös musiikkikoululle. Täällä urbaani elämä yhdistyy luontoon, ja

Helsinki kehittää aluetta jatkuvasti, mikä vetää puoleensa sekä nuorempia että vanhempia asukkaita. Alueella on paitsi kehittynyt infrastruktuuri myös tunnelmalliset olosuhteet. Meillä on valtavasti mahdollisuuksia laajentaa kohdeyleisöämme alueella musiikinopetuksen myötä.

 

Debut Music Schoolin perustaja Angelina Andreichik

 

Mitä alueella pitäisi vielä mielestäsi kehittää?

Kalasatamassa voisi olla enemmän nähtävyyksiä ja esimerkiksi uima-allas julkiseen käyttöön. Uintimahdollisuudet voisivat houkutella alueelle enemmän ihmisiä ja tuoda uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle. Tällä hetkellä uimaan on mentävä Kallioon, Itäkeskukseen tai Vuosaareen asti.

 

”Meillä on valtavasti mahdollisuuksia laajentaa kohdeyleisöämme alueella musiikinopetuksen myötä.”

– Angelina Andreichik, Debut Music School

 

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia yritykselle on tiedossa?

Aiomme laajentaa palvelutarjontaamme ja luoda entistä paremman ja inspiroivamman oppimisympäristön oppilaille. Suunnitelmissa on myös palkata uusia opettajia korkealaatuiseen ryhmäopetukseen. Meillä on ajatuksia muun muassa muskarin kehittämisestä ja musiikin sisällyttämisestä osaksi esikouluikäisten kehitystä.

Haluamme tukea varttuvia sukupolvia heidän taitojensa kehittämisessä ja auttaa kaikkia löytämään inspiraation, jonka avulla menestyä musiikin maailmassa. Oppilaamme osallistuvat säännöllisesti musiikkikilpailuihin ja -festivaaleihin ja esiintyvät konserteissa kouluissa. Debut Music School ei ole vain tila pianonsoitolle – se on paikka, jossa tehdään tilaa musiikillisten taitojen ja unelmien syntymiselle.

 

Debut Music School sijaitsee osoitteessa Aallonhalkoja 11.