Takaisin
Uusi Treffi Verkkosaari avasi ovensa

Suosittu ravintola avasi toisen toimitilan Kalasataman Verkkosaaressa loppukeväästä 2024.

 

Treffi on laajentanut toimintaansa ja avannut Herttoniemen ravintolan rinnalle toisen toimitilan Capellanrantaan. Treffi on tunnettu monipuolisista ja vaihtuvista ruoka- ja juomavalikoimistaan. 

Verkkosaaren ravintola, joka toimii entisen kalaravintola Muikea Muikun tiloissa, kattaa sisätilojen lisäksi laajan terassin.

Verkkosaaren Treffin ravintolapäällikkö Sandra Solomon kertoo, että uusi sijainti Verkkosaaressa valikoitui muun muassa siksi, että Treffin edustajat havaitsivat alueen asukkaiden toivovan paikallista, myöhään auki olevaa ruokapaikkaa. Verkkosaaren asuinalue on myös kehittynyt voimakkaasti viime vuosina, mikä oli suuri houkutustekijä.

“Kalasatama ja Verkkosaari ovat nopeasti kasvavia alueita, ja luotamme vahvasti tämän sijainnin potentiaaliin”, hän sanoo.

 

Treffi Verkkosaaressa on sisätilojen lisäksi laaja terassialue. Kuva: Treffi

 

Supersuosittu Herttoniemen ravintola saa jatkoa  

Treffi toimi pitkään perinteisenä pubina Herttoniemen metroaseman läheisyydessä, kunnes se konseptoitiin uudelleen bistroksi. Uutta konseptia noudattava Herttoniemen Treffi avattiin vuoden 2014 lopussa, ja ravintolaa on sittemmin laajennettu entisestään. 

Suuren suosion saavuttanut ravintola on sittemmin vakiinnuttanut asemansa itä-helsinkiläisten sydämissä. Erityisesti hampurilaisistaan kiitelty ravintola on äänestetty toistuvasti Helsingin parhaiden hampurilaispaikkojen joukkoon, ja tasaisesti kasvanut toiminta on poikinut nyt myös uudet toimitilat parin metropysäkin päässä.

 

”Luotamme vahvasti tämän sijainnin potentiaaliin.”

– Sandra Solomon, Treffi Verkkosaaren ravintolapäällikkö

 

Houkutteleva sijainti meren äärellä

Palaute uudesta ravintolasta on ensimmäisten viikkojen aikana ollut erittäin myönteinen. “Monet ovat kiitelleet erityisesti sitä, että illallisravintoloita on tällä alueella vain vähän. Herttoniemen asiakkaamme ovat löytäneet tiensä myös Verkkosaareen, mutta on ollut ihana saada paljon täysin uusia asiakkaita”, Solomon toteaa.

Verkkosaaren menu on hyvin samankaltainen Herttoniemen tarjonnan kanssa, mutta à la carte -annoksiin on lisätty enemmän merellisiä sävyjä, ravintolasta kerrotaan. Uuteen ravintolaan pääsee myös veneellä, mikä on Helsingissä ainutlaatuista. Veneilijöille on jopa luotu oma Sail in -menu sekä mahdollisuus tilata ruokaa etukäteen. Annokset tuodaan suoraan veneelle. 

“Huomasimme myös, että meillä käy paljon lapsiperheitä, ja teemmekin parhaamme huomioidaksemme myös lapset ja lapsiperheet sekä menun suunnittelussa että viihtyvyydessä. Palvelemme kuitenkin kaikkia vauvasta vaariin”, Solomon kertoo.

Treffi on kesäisin löydettävissä myös tapahtumista: kesällä 2024 Treffi on the Road kiertää Suomen festivaaleilla tarjoilemassa bravuureitaan ruokarekoista. Treffin liikkuvaa tarjontaa voi seurata tarkemmin sosiaalisesta mediasta ravintolan Instagram- ja Facebook-tileiltä. 

 

Treffi Pub & Bistro Verkkosaari sijaitsee osoitteessa Capellanranta 3.