Takaisin
Uudistettu Fisuverkko on otettu käyttöön 1.6.2017!

Kalasataman Palvelu Oy käynnisti 2017 alussa Fisuverkko-alueportaalin uudistamiseksi projektin, jolla pyrittiin vastaamaan käyttäjiltä saatuun palautteeseen, alentamaan käyttökustannuksia ja tuottamaan taloyhtiöille kehittyneempi taloportaali sisäiseen viestintään.

Vanha Fisuverkko on edelleen käytettävissä 30.6.2017 saakka, jotta taloyhtiöt voivat kuukauden rinnakkaiskäytön aikana siirtää oman sisältönsä ja käyttönsä uuteen Fisuverkkoon. 30.6.2017 jälkeen vanha Fisuverkko sisältöineen ja tunnuksineen poistetaan pysyvästi käytöstä. Samalla päättyy Palveluyhtiön ja ADCHelsingin yhteistyö. Palveluyhtiö kiittää ADCHelsinkiä ja toivottaa menestystä tulevaisuuteen.

Uuden Fisuverkon julkinen alueportaali ja salasanasuojattu taloportaali ovat nyt käytettävissä, ja Palveluyhtiö toivottaa kaikki Kalasatamalaiset tervetulleiksi tutustumaan palveluun! Julkisen alueportaalin ulkoasussa on pyritty säilyttämään selkeä jatkuvuus vanhaan, ja sisältö on pääosin sama. Olennaisimmat muutokset vanhaan Fisuverkkoon ovat:

  • Etusivun Linkit on siirretty omalle kehittyneemmälle linkkisivulle, jossa tieto on tehokkaammin etsittävissä kategorioita ja avainsanoja käyttäen. Samalla etusivun Palvelut ja Tapahtumat on siirretty osaksi linkkisivun sisältöä, ja jatkossa erillisen tapahtumakalenterin sijaan käyttäjät ohjataan toimijoiden omille kalenterisivuille.
  •     
  • Etusivun Ajankohtaista-viestinnässä painopiste muuttuu toimituksellisestä viestinnästä Palveluyhtiön oman toiminnan tehokkaampaan viestimiseen. Tällä Palveluyhtiö pyrkii vastaamaan Kalasatamalaisilta saatuun palautteeseen, ja tuottamaan useammin ja kattavammin tietoa tehdyistä päätöksistä ja suunnitelmista ja niiden vaikutuksista Kalasatamalaisten asumiseen!

Salasanasuojattu taloportaali on uudistettu kokonaan, ja tarjoaa aiempaa monipuolisemmat mahdollisuudet taloyhtiön sisäisen viestintään, alkaen talokohtaisten asukas/osakas-tunnusten käyttömahdollisuudesta henkilökohtaisten tunnusten käytön rinnalla.

Vanhat Fisuverkko-tunnukset eivät toimi uudessa taloportaalissa. Taloportaalin tehokas käyttö sisäiseen viestintään edellyttää, että hallitus tuottaa sillä viestintää ja sisältöä, joten taloportaalin käyttöönotto tapahtuu kussakin taloyhtiössä hallitusvetoisesti. Jos taloyhtiönne hallitus näkee hyväksi ottaa taloportaalin käyttöön, se tiedottaa asukkaille käyttöönotosta ja uusista tunnuksista.

Käyttöön ja käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä Fisuverkko-projektin hankekoordinaattoriin: [email protected].