Takaisin
KALASATAMAN PALVELU OY:N JA KALASATAMAN PALVELU 2 OY:N YHDESSÄ TOTEUTETTAVAN YHTEISKERHOTILAN ASEMAKAAVAAN MUUTOS ON HYVÄKSYTTY 8.6.2021

Osakasyhteisöjen hallituksen jäsenet, isännöitsijät ja asukkaat

 

KALASATAMAN PALVELU OY:N JA KALASATAMAN PALVELU 2 OY:N YHDESSÄ TOTEUTETTAVAN YHTEISKERHOTILAN ASEMAKAAVAAN MUUTOS ON HYVÄKSYTTY 8.6.2021

Kalasataman Palvelu Oy:n ja Kalasataman Palvelu 2 Oy:n yhteishankkeena suunnitteilla oleva yhteiskerhotilan asemakaavan muutos 12693 on hyväksytty Helsingin kaupungin kaupunkiympäristölautakunnassa 8.6.2021. Asemakaavan muutos vahvistetaan, jollei asemakaavan muutoksesta tehdä valituksia valitusajan puitteissa. Yhteiskerhotila tulee sijaitsemaan Kalasatamanpuistossa Parrulaiturin ja Koksikadun kulmassa.

Asemakaavan muutos tulee mahdollistamaan noin 1200 neliön suuruisen Kalasataman asukkaiden yhteisen juhla- ja harrastustilan toteuttamisen.

Suunnitteilla olevan kerhotilan rakennuttavat yhdessä Sörnäistenniemen alueen palveluyhtiö Kalasataman Palvelu Oy sekä Sompasaaren ja Verkkosaaren palveluyhtiö Kalasataman Palvelu 2 Oy. Yhteiskerhotilan tekeillä olevassa hankesuunnitelmassa tiloihin on sijoitettu muun muassa erilaisia juhlatiloja, monikäyttötiloja liikuntaan ja harrastuksiin, asukkaiden käytössä oleva tilaussauna sekä ravintolatilat. Koko rakennushankkeen arvioitu kustannus on noin 3–4 miljoonaa euroa.

Hankesuunnitelman valmistuttua on tarkoitus käynnistää suunnitelmien kilpailutus (ARK, LVISA, RAK).

              

Kesäisin terveisin

Jari Paavilainen
Kalasataman Palvelu Oy toimitusjohtaja

Realia Isännöinti Oy, Valimotie 9-11, 00380 Helsinki

puh. 010 228 4000, Asiakaspalvelu puh. 010 228 4000

sähköposti [email protected] , www.realiaisannointi.fi