Takaisin
Kalasatama-ilta – rakentuvan alueen asiat keskustelussa

Hei kalasatamalainen, tule Kalasatama-iltaan kysymään ja keskustelemaan uuteen kaupunginosaamme liittyvistä asioista – puistoista, kouluista, liikenteestä, rakentumisaikatauluista, valmisteilla olevista kaavoista, Kalasataman keskuksesta…

Illan tavoitteena on löytää vastauksia juuri nyt kiinnostaviin tai huolettaviin kysymyksiin sekä toimia yhteisenä tiedon, tarpeiden ja toiveiden välittämisen foorumina.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 9.4. ravintola Vanhassa Kalasatamassa (Parrulaituri 2, 3. krs) kello 17-20.

  • Kello 17-18 välisenä aikana voit keskustella kaupunkisuunnitteluviraston arkkitehtien kanssa ajankohtaisista asemakaavoista sekä rakennusyhtiö SRV:n edustajien kanssa Kalasataman keskuksen suunnitelmista.
  • Kello 18 alkaen jatketaan tietoiskuilla alueen joukkoliikenteestä, koulutilanteesta sekä puisto- ja leikkipuistoasioista. Aikaa kysymyksille ja keskustelulle on klo 20 saakka.

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunki yhteistyössä Kalasatama-liikkeen kanssa.

Helsingin kaupungilta paikalla on laaja edustus mm. opetus- ja varhaiskasvatusvirastoista, rakennusviraston katu- ja puisto-osastolta, kaupunkisuunnitteluvirastosta, kiinteistövirastosta, viestinnästä sekä kaupunginkansliasta. Tilaisuudessa ovat lisäksi Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän, rakennusliike SRV:n ja Kalasataman Palvelu Oy:n edustajat. Tietoa ja vastauksia pitäisi siis löytyä.

Tervetuloa keskustelemaan!

Kalasatama-liike Facebookissa: www.kalasatama.me

Kalasatama verkossa: www.uuttahelsinkia.fi/kalasatama
Lisätietoja:
Jenni Tuomisto, Kalasatama-liike [email protected]

Juha-Pekka Turunen, kaupunkisuunnitteluvirasto [email protected], puh. (09) 310 37403