Takaisin
Asunto Oy Helsingin Trokarin Linna
Taloyhtiön esittely

OP-Eläkekassan rakennuttamassa As Oy Trokarin Linnassa on yhteensä 166 asuntoa. Huoneistokoot vaihtelevat yksiöiden reilusta kolmestakymmenestä neliöstä aina viiden makuuhuoneen 147 neliöön. Asuinhuoneistoissa on upeat maisemaikkunat, jotka ulottuvat katosta lattiaan ja tuovat asuntoihin runsaasti luonnonvaloa. Taloyhtiön yhteisiä tiloja ovat mm. ulkoiluvälinevarastot, saunat, pesulat ja väestönsuojat. Pysäköintitilat sijaitsevat maanalaisessa hallissa ja sieltä on suoraan kulku asuinkerroksiin.

Kotikortteli on yksi Kalasataman ensimmäisistä rakennuskohteista. Rakennustyöt käynnistyivät maaliskuussa 2011 ja kotikortteli valmistui vuonna 2014. Rakennuttajina toimivat OP-Eläkekassa ja S-Asunnot Oy. Korttelin arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Stefan Ahlman Arkitektbyrå Oy.

Kun todella haluaa sitoutua omaan asuinalueeseen ja juurtua paikalleen, niin on tärkeää myös tuntea ympäristö omakseen. Kotikortteli tarjoaa hyvät palvelut ja mahdollisuuden viettää laadukasta aikaa myös kodin ulkopuolella. Alue tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet ja raikkaan tuulahduksen meri-ilmaa keskellä kaupunkia.

Taloyhtiön tiedot
Nimi:
Asunto Oy Helsingin Trokarin Linna
Kutsumanimi:
Trokarin Linna
Osoite:
Sörnäisten laituri 3, Capellan puistotie 3, Leonkatu 22, 00540 Helsinki
Arkkitehti:
Stefan Ahlman Arkitektbyrå Oy Ab
Rakennuttaja:
OP-Eläkekassa, S-Asunnot Oy
Asuntojen määrä:
166
Korttelin nimi:
Trokari