As Oy Helsingin Parrulaituri

Parrulaituri

As Oy Helsingin Parrulaituri

Taloyhtiön esittely

Valmistuu 2/2018

5-kerroksinen kerrostalo As Oy Helsingin Parrulaituri valmistuu Kalasatamaan Dirika-korttelin etelälaidalle. Parrulaiturissa on neljä porrashuonetta ja 49 hitas-säänneltyä omistusasuntoa. Asuntokoot vaihtelevat 40 m2-115,5 m2 välillä. 27 asunnossa on oma sauna. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Lisäksi viidennen kerroksen asunnoilla on etelään avautuva kattoterassi.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat ulkoiluvälinevarastot, osa varasto- ja väestönsuojatiloista on sijoitettu naapuriyhtiöiden ensimmäiseen kerrokseen. Polariksen toisessa kerroksessa on kerhotila ja pesula. Ullakkokerroksessa sijaitsevat kattoterassiin liittyvä saunaosasto sekä kuivaushuoneet.  Korttelin yhteinen leikki- ja oleskelualue, yhteispiha, sijoittuu rakennusten keskelle kansipihalle. Autopaikat ovat korttelin pihakannen alla.

Polariksesta on hyvät liikenneyhteydet: raitiovaunupysäkille on matkaa noin 100 metriä ja Kalasataman metroasemalle noin 500 metriä.  Tulevaisuudessa myös Kalasataman Keskuksen palvelut tulevat olemaan kävelymatkan päässä.

Taloyhtiön tiedot
Nimi: As Oy Helsingin Parrulaituri
Kutsumanimi: Parrulaituri
Osoite: Parrulaituri 10, 00540 Helsinki
Rakennusvuosi: 2017
Arkkitehti: Kirsi Korhonen ja Mika Penttinen Oy
Rakennuttaja: Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto (ATT)
Rakentaja:
Omistaja:
Myyjä:
Asunnot: