Kalasataman Palvelu Oy uudistaa Fisuverkko-alueportaalin osoitteessa www.fisuverkko.fi. Uusi Fisuverkko otetaan käyttöön 1.6.2017, ja kuukauden rinnakkaiskäytön jälkeen 30.6.2017 vanha Fisuverkko kaikkine sisältöineen ja käyttäjätunnuksineen poistetaan pysyvästi käytöstä. Pyydämme lukemaan ohjeet siitä, miten juuri sinun tulee ottaa asia huomioon!

Ohjeet

Alla kuvataan Fisuverkko-alueportaalin erilaiset käyttötavat. Pyydämme tunnistamaan käyttötapasi ja toimimaan ohjeen mukaisesti.

Minulla ei ole henkilökohtaista tunnusta ja salasanaa Fisuverkkoon, enkä myöskään käytä Facebook-kirjautumista Fisuverkon salasanasuojattuihin toimintoihin

Ilman tunnuksia olet käyttänyt vain Fisuverkon julkista ja kaikille avointa osuutta. Fisuverkko-uudistus ei vaadi sinulta mitään toimia, voit jatkaa 1.6. alkaen uudistetun Fisuverkon käyttöä kuten tähän saakka.


Minulla on henkilökohtainen tunnus ja salasana Fisuverkkoon (tai käytän Facebook-kirjautumista), mutta en käytä Fisuverkon salasanasuojattuja toimintoja mihinkään minulle tarpeelliseen, tai olen jo unohtanut tunnuksen ja/tai salasanan

Fisuverkko-uudistus ei vaadi sinulta mitään toimia, voit jatkaa 1.6. alkaen uudistetun Fisuverkon käyttöä kuten tähän saakka ilman tunnuksia. Vanha tunnuksesi poistetaan automaattisesti 30.6.


Olen Kalasataman asukas/osakas, ja minulla on henkilökohtainen tunnus ja salasana Fisuverkkoon, ja käytän niitä taloyhtiöni salasanasuojattuihin palveluihin (tilavarauskalenteri, asiakirjojen jakelu, tiedottaminen tai muuta vastaavaa)

Taloyhtiösi hallituksen/omistajatahon tulee omatoimisesti siirtää nykyiset palvelut uuteen Fisuverkkoon. Asiasta on tiedotettu kaikille taloyhtiöille, mutta jos olet huolissasi palvelujen jatkumisesta uudistuksen jälkeen, voit tiedustella taloyhtiösi hallitukselta/omistajataholta, miten he aikovat ottaa uudistuksen huomioon.


Olen taloyhtiön hallitusjäsen/isännöitsijä/omistajataho, ja taloyhtiössämme käytetään nykyisen Fisuverkon salasanasuojattuja talotoimintoja (tilavarauskalenteri, asiakirjojen jakelu, tiedottaminen tai muuta vastaavaa)

Palveluyhtiö on tiedottanut uudistuksesta osakasyhteisöilleen. Jos taloyhtiönne on palauttanut kyselylomakkeen ja ilmoittanut tarvitsevansa siirtymävaiheessa Palveluyhtiön tukea, teihin otetaan yhteyttä touko/kesäkuun vaihteessa. Jos ette ole saanut Fisuverkko-uudistuksen kyselylomaketta, saatte sen Fisuverkko-uudistuksen hankekoordinaattorilta pyytämällä osoitteesta markku@luoto.net. Jos olette varautuneet uudistukseen ja tekemään omatoimisesti sen vaatimat asiat, voitte edetä asiassa siirtymäajan puitteissa.


En ole osakas/asukas/hallitusjäsen/omistajataho, mutta minulle on tunnus ja salasana, joita käytän muuhun itselleni tarpeelliseen

Pyydämme ottamaan yhteyttä Fisuverkko-uudistuksen hankekoordinaattoriin markku@luoto.net.